Meillä on talo täynnä räkänokkia. Koko viikon on keskimäinen niiskutellut nuorinmaisen kanssa ja nyt me muutkin saatiin viikonlopuksi itsemme kipeiksi :/

   Pienintä on käytetty jo kahteen otteeseen lääkärissä. Ekalla kerralla ei löytynyt mitään korvista. Seuraavana päivänä mentiin päivystykseen vinkuvan ja tiheän hengityksen takia, mutta saatiin kotiin viemisiksi resepti korvatulehduksen hoitoon. Niin ne tilanteet muuttuvat. Apteekkiin lahjoitettiin jo toistamiseen kahdeksan euroa tässä kuussa. 

 

Tämä sairastelu on tietänyt taas paussia iltapuuhasteluilleni. Aika on mennyt räkänokkia aukoessa milloin milläkin suihkeella ja niistäjällä. Panadoli on uhkaavasti loppusuoralla.

    Eniten tässä harmittaa se, että esikoinen on koko syksyn kulkenut kuoroharjoituksissa ensi lauantaina esitettävää musiikkinäytelmää varten. Nyt näyttää siltä, ettei tyttö ole kunnossa vielä silloin. Vasta tänään sai taudin kunnolla päällensä :/ Todella ikävä juttu pienelle.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tyttöjen kanssa leivottiin kakku näitä nuhaisia päiviä piristämään. Äiti siis leipoi ja tyttäret napsivat pois ylimääräiset marsipaanin siivut.

 

1079769.jpg

Ennen nukkumaan menoa tytöt veivät lahjalistat ulos. Toivoivat kaikkea mekoista, kynistä ja nukeista aina pikkuautoihin saakka. Kuitenkin yksi pisti silmään erityisesti oli hiuspanta. Leveää ja kankaista toivottiin. Nehän minä nopsaan surruuttelen, kun pääsen kangaskauppaan asti.