1103366.jpg

 

Aamulla päässä nitisi ja narisi :(

Perjantain ostosreissulla alkanut kuume, nuha ja pääkipu näytti jatkumisen merkit. Pienin lapsista kävi muutaman kerran aamulla äitiä sängystä huhuilemassa, mutta onnekseni viihtyi isän kanssa melko myöhälle aamuun. Lastasivat yhdessä astianpesukoneen täyteen tavaraa ja pyykinpesukonekkin jo pyöri, kun vihdoin sain itseni hereille

     Puolenpäivän aikoihin ja puolipannullista kahvia kiskottuani alkoi olo helpottaa. Tarja Turusen joululevy sai aikaan sen, että jaksoin viimeinkin silittää olkkarin ikkunoihin jouluverhot. Periaatteessa niissä ei ole mitään meidän normaalista sisustuksesta tai värityksestä poikkeavaa. Ovat vain tummemmat, kuin kesäisin pidettävät verhot. En pidä tontuista verhoissa enkä oikeastaan melkein muussakaan.

      Inhoan kaikenlaisia röyhelöitä sun muita puhveja ja hässäköitä. Niinpä laittamani ovat tuttuun tapaan suorat ja hyvin yksinkertaiset pellavaverhot. Äiti aikoinaan ehdotteli kappaa, kun sopisi niin hyvin meidän isoihin ikkunoihin. Minä en ole vielä tullut sinuiksi kappojen kanssa.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Verhojen vaihdon jälkeen päätin ommella valmiiksi leikellyt kangassydämet kasaan. Siinä se loppu ilta menikin. Viirun ja Pesosen joulutunnelmia katsellessa sekä sydämiä täytellessä. Nuo Viiru Ja Pesonen on tosi hupaista parivaljakko. En normaalisti siedä elokuvia jossa on ainuttakaan puhuvaa eläintä. Piirretyissä se toki menee ja ainakin tässä tapauksessa. Tapaan katsella tuon elokuvan vähintään pari tusinaa kertaa ennen joulua. Se vain on niin mainio!!

 

Sydämiä sain tänään valmiiksi 44 kipaletta. Joukossa on myös täytettyjä joulusukkia joista teen kuusenkoristeita. Kaikki sydämet kaipaavat vielä viimeistä sivallusta. Napit ja nauhat puuttuvat. Sukkiin tulee kulkuset.

     Mustat sydämet ovat tekonahkahousujen uusiokäyttöä.  Huomattavasti paremmat sydäminä kuin jalassa :) Ehkä niissä on jotain pervoa... mene ja tiedä;)

 

1103367.jpg