1142587.jpg

 

Pienin on taas korvatulehduksen kourissa. Kolmas tulehdus kahden kuukauden sisällä. Räkä valuu valtoimenaan ja yskä raikaa. Lääkäri laittoi lähetettä menemään korvien putkitusta varten. Saattaa olla ihan järkevä vaihtoehto. Kuvassa potilas on viilentämässä tunteitaan kylmäkaapissa. Nykyisin ihan tuttu näky meillä. Kai sitä jonkinlaiset lukot täytyy asentaa:)

Tänään on ollut siis aika itkuista meininkiä. Potilas ei ole antanut oikein rauhaa näpertelyille. On vain marissut asiasta kuin asiasta:( 

Olen hieman epätoivoinen lahjojen valmistumisen suhteen. Kaksi leikekirjaa tekemättä. Yksi kansia vaille valmis. Viidet essun kaavat ja kaksi pikkuleipurin huivia on leikeltynä. Huomiseen lasken paineet noiden essujen ompelemista ajatellen. Mollamaija kaipaa jonkinlaista mekkoa ylleen ja siskon kranssi odottaa koristeita.

Talon hiljentyessä tein kuitenkin kasan sydämiä. En tiedä millälailla niistä on hyötyä joulua ajatellen. Jotain teki mieli näpertää ja hiljaista sen piti olla. Siispä sydämiä taas.

1142589.jpg